free amp template


  • LIVE - Autumn Leaves Music Productions verzorgt live muziek bij uw diner, feest, of evenement. Van een solo-pianist als sfeervolle achtergrond bij een diner, tot een 11-mans coverband, en van een jazz-trio (met bas en drums) tot een complete big-band bezetting. 
  • COMPOSITIE EN PRODUCTIE - Bent u op zoek naar muziek voor ondersteuning in een commercial, of voor bijvoorbeeld een theaterproductie? Autumn Leaves Music Productions verzorgt voor u de volledige productie. Van de eerste compositie tot en met opnames (op locatie), en de eindmix.
  • ARRANGEMENTEN - Autumn Leaves Music Productions kan voor uw muziekgezelschap op maat gesneden arrangementen maken. Voel u vrij uw muzikale wensen door te geven. 
  • BEGELEIDING - Autumn Leaves Music Productions is het bedrijf van Harrie Herfst, begeleidend pianist in hart en nieren. Bent u op zoek naar een passende begeleiding voor u als solist of (pop-) koor? Autumn Leaves Music Productions verzorgt dit voor u.
  • KOORWERK - Autumn Leaves Music Productions heeft een jarenlange ervaring in het begeleiden en dirigeren van, en arrangeren en componeren voor vocal groups en koren. 
Adres

Pieter de Molijnlaan 41
3764 SB    SOEST

Contactgegevens

@: info@autumnleavesmusic.nl    
T: +31 35 888 52 62
M: +31 6 46 386 940