Mobirise

Wat anderen zeggen over Autumn Leaves Music Productions 

Ennadien Blink - Figurentheater Ennadien

Ik werk sinds 2010 met Harrie Herfst samen. Hij maakt voor mijn voorstellingen muziek.

Mijn theatervoorstellingen hebben een extra laag gekregen sinds Harrie er een onderdeel van uitmaakt. De muziek die hij maakt sluit perfect aan bij wat ik maak waardoor de voorstelling meer diepgang krijgt.
In een voorstelling doet muziek ertoe, het maakt de voorstelling tot een geheel, de muziek draagt het verhaal.

Daarnaast schrijf ik liedjes, kaal een liedje blijft kaal een liedje, door het arrangement van Harrie wordt het compleet.

Mijn theaterproducties zijn in kwaliteit gegroeid doordat Harrie de muziek heeft gemaakt.

Patricia van Haastrecht - o.a. Toon Liedjesman, The Voice of Holland

Harrie is een enthousiasteling die zich met veel passie inzet voor alles wat met muziek te maken heeft - zo ook destijds voor muziektheatervoorstelling 'Toon, liedjesman'. Daar heb ik mogen ervaren hoe hij als muzikaal leider en arrangeur o.a. heerlijk-in-het-gehoor-liggende harmonieën creëerde. Achter de piano vind ik Harrie het sterkst. Hij legt in zijn - eigen unieke - manier van spelen een bepaald soort gevoel/rust die me keer op keer weer raakt. Een genot om naar te luisteren.

Anne-Marie Blink - Stichting Andere Klank

Harrie ondersteunt, leeft mee en ademt mee, en is daarmee een geweldige begeleider. Niemand kan zich beter wensen. Daarnaast arrangeert en componeert hij in een sfeer waarbij iedereen geholpen wordt en iedereen in een fijne sfeer werkt. Met Harrie werken betekent nét ietsje meer. Ik ben fan!!!

Maurice Hermans - Theatermaker

Harrie ken ik nu al zo’n 26 jaar, schat ik. Kan ook iets langer zijn of korter. Doet er niet toe.
Ik kwam regelmatig in het geweldige restaurant van zijn ouders en onze families raakten goed bevriend…en nog steeds, hoewel we op respectabele afstand van elkaar ons leven leiden.
Met Kerstmis vierden wij dan ook meestal het kerstdiner bij het Spiehuis in Soest.

Daar speelde dan als sfeermuziek een trio en de pianist van dat trio was de toenmalige begeleider van mijn vader Toon Hermans. Harrie had pianoles van deze heer: Coen van Orsouw jr. en hij reisde daarvoor naar Geldermalsen en Est om zijn lessen te ontvangen. Op een dag in 2013 vroeg ik hem of hij al ver genoeg was met zijn pianostudie om met mij wat liedjes te gaan maken of te bewerken, want ik had een idee voor een theaterprogramma over en met de liedjes van Toon. Wijlen cabaretier Seth Gaaikema bedacht de titel van de voorstelling: ZO’N TOON.

Die samenwerking klikte. En Harrie mocht ik mijn pianist noemen. Twee muzikanten werden toegevoegd aan ons ensemble en Harrie schreef zelfs nieuwe arrangementen op bestaande liedjes van Toon, met een moderne touche. De repetitieperiode was zwaar, maar erg leuk.
De show draaide een kleine zestig voorstellingen in Nederland en België en ik had het geluk, dat ik als solist, best wel vermoeiend, iedere avond met Harrie mee naar het theater kon rijden. Samen met onze twee vrouwelijke vedettes Ellen Evers en Esmée Dekker. Het was een heerlijke tijd, die veel te snel voorbij ging.
Na deze voorstelling was er een klein jaar pauze en Harrie ging zijnsweg en ik de mijne, maar ik had mijn nieuwe theatershow allang klaar en zocht naar mogelijkheden om ook die te gaan spelen. Alleen nog wat uitgebreider en professioneler. Er kwamen twee extra muzikanten bij en de sound werd nog beter en divers. Harrie ontpopte zich als een goede orkestleider, een briljante pianist en wat voor ons van groot belang is, een bedachtzame begeleider. Want er is een groot verschil in het theater tussen een pianist of een begeleider…

Harrie bezit beide kwaliteiten en houdt als orkestleider voortdurend de vinger aan de pols. Iedere avond, als ik mij een half uur van tevoren op een stoel in de coulissen neerzette om mij een beetje te concentreren, kwam Harrie mij even toi toi toi wensen. Hij begreep mijn spanning volkomen en ik vond dat heel aardig dat hij dat deed.

Ook deze show was heerlijk om te spelen met als extra bijkomstigheid, dat ik ook de ex-toneelmeester van mijn vader, Johnny van Elk had uitgenodigd om mee te reizen end e zanger Marco de Kramer en de zangeressen Patricia van Haastrecht en Sanne Gloria Verboom.
De show is afgelopen. Wie weet wat ons het komend jaar gaat brengen. Wie het weet mag het zeggen, maar ik zal in ieder geval Harrie weer vragen of ik weer mag meerijden…

Rob Mennen - Orkestleider Mirusia Louwerse

Harrie is een fijn mens om mee samen te werken. altijd rustig, beheerst, ten dienste van het geheel meedenkend. Hij beheerst een breed scala aan muziekstijlen en heeft veel parate kennis op het gebied van muzikale achtergronden in de jazz en popmuziek. Harrie is een bourgondiër, met lekker eten en drinken maak je hem op voorhand al bij. Veelzijdig: pianist, toetsenist, en af en toe een trekje op de accordeon.

Adres

Pieter de Molijnlaan 41
3764 SB    SOEST

Contactgegevens

@: info@autumnleavesmusic.nl     T: +31 35 888 52 62
M: +31 6 46 386 940